Rijetko kuham suhi grah, jer često nemam dva sata za kuhanje. No, zbilja nije neka filozofija. Pogotovo kada znate da ovo jelo možete jesti više dana. Isprobajte pašta fažol na moj način - s puno povrća i bez zaprške.

Suhi grah potopite večer prije i pripremite ga slijedeći ove trikove. TOP 9 trikova kako skuhati grah
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk. Dodajte mu na kockice narezanu mrkvu, papriku i tikvicu. Posolite, dodajte kurkumu, mljevenu crvenu papriku i lovorov list.
Dinstajte 5-10 minuta pa dodajte grah. Dodajte vodu da prekrije grah i pasiranu rajčicu. Sve dobro promiješajte i kuhajte 90-tak minuta na laganoj vatri uz povremeno miješanje.
Kada je grah pri kraju kuhanja u lonac dodajte tjesteninu i naribajte češnjak. Po potrebi dodajte još malo vode da se tjestenina može skuhati.
Kada je varivo kuhano dodajte na sitno nasjeckan peršin i poslužite.
Ingredients
Directions
Suhi grah potopite večer prije i pripremite ga slijedeći ove trikove. TOP 9 trikova kako skuhati grah
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk. Dodajte mu na kockice narezanu mrkvu, papriku i tikvicu. Posolite, dodajte kurkumu, mljevenu crvenu papriku i lovorov list.
Dinstajte 5-10 minuta pa dodajte grah. Dodajte vodu da prekrije grah i pasiranu rajčicu. Sve dobro promiješajte i kuhajte 90-tak minuta na laganoj vatri uz povremeno miješanje.
Kada je grah pri kraju kuhanja u lonac dodajte tjesteninu i naribajte češnjak. Po potrebi dodajte još malo vode da se tjestenina može skuhati.
Kada je varivo kuhano dodajte na sitno nasjeckan peršin i poslužite.