S puno ljubavi: Proizvodi Maminog ručka - Mamin ručak

Hvala ti na inspiraciji

Kada sam pokrenula blog Mamin ručak, nisam imala nijedan proizvod. Ima sam ideju što želim pisati, kakve recepte želim objavljivati, ali nisam imala ideju koje proizvode želim razviti.

No, čitajući vaše komentare I poruke u inboxu, dobila sam inspiraciju za 4 proizvoda i neizmjerno vam hvala na tome.

Volim slušati i upijati vaše riječi i  komentare. Želim da proizvodi Maminog ručka budu odgovor na vaše probleme i dvoumice.  U svaki proizvod je uloženo jako puno znanja, volje, truda i ljubavi, a vi ste za to inspiracija.

Proizvodi Maminog ručka:

  1. Ako ti se kosa diže na pitanje „Što sutra za ručak?“, ako kuhaš uvijek 5 istih vrsta jela, ako bacaš mnogo hrane, ako nemaš vremena pratiti akcije u trgovinama, za tebe je PERSONALIZIRANI JELOVNIK.


2. Ako ti treba motivacija za slaganje tjednog jelovnika, za tebe je PLANER KUHANJA, koji se jednostavno postavlja na tvoj hladnjak i na jednom mjestu imaš organizirane tjedne obroke za cijelu obitelj.

3. Ako imaš bebu od 6. do 12. mjeseci i pomalo si izgubljena u svijetu dohrane, za tebe je PLANER DOHRANE, koji će ti pomoći da lakše organiziraš bebine tjedne obroke.

4. Ako si zaposlena mama i trebaju ti savjeti za bolju organizaciju kuhinje, vremena, tjednog jelovnika, popisa za kupovinu, za tebe je VODIČ ZA ZAPOSLENE MAME: 12 savjeta za bolju organizaciju u kuhinji + 8 jednostavnih i nikad objavljenih recepata


Sve proizvode Maminog ručka možeš naručiti putem maila [email protected].

Čekam te i veselim ti se!

Zrinka

Želiš da ti šaljemo ideje za ručak?

Prijavi se na naš newsletter i šaljemo ti odlične i provjerene recepte u kojima ćeš uživati sa svojom obitelji.

Prijavi se

Više voliš Viber nego email? Dođi u našu grupu!

Na Vrh