AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ukusan i lagan umak uz koji odlično pašu zeleni rezanci. Uživajte u šarenom ljetnom tanjuru i jednostavnosti.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk. Dodajte na kockice narezanu: mrkvu, papriku i tikvicu. Posolite, popaprite dodajte kurkumu. Dinstajte 5-10 minuta.

2

Zatim dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Kuhajte dok povrće ne omekša.

3

U umak dodajte kuhane zelene rezance i malo vode u kojoj su se kuhali. Pospite peršinom i uživajte u ukusnoj tjetenini.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk. Dodajte na kockice narezanu: mrkvu, papriku i tikvicu. Posolite, popaprite dodajte kurkumu. Dinstajte 5-10 minuta.

2

Zatim dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Kuhajte dok povrće ne omekša.

3

U umak dodajte kuhane zelene rezance i malo vode u kojoj su se kuhali. Pospite peršinom i uživajte u ukusnoj tjetenini.

Zeleni rezanci s povrćem