Jako jednostavno jelo, puno okusa, s minimalnim neredom u kuhinji. Treba na više takvih jela, zar ne? Pripremite oslić u škartocu i uživajte u jednostavnim namirnicama i zdravom obroku za cijelu obitelj.
Osim ribe i povrća za ovo jelo su vam potrebna četiri papira za pečenje i špaga za vezivanje istog.
Povrće očistite i narežite na tanje ploške, začinite solju, paprom i maslinovim uljem. Ribu također.
Na svaki papir za pečenje stavite krumpir, mrkvu, luk, a preko povrća filet oslića kojeg začinite ružmarinom i dodajte malo cherry rajčica. Planirajte da su sastojci za jednom papru za pečenje za jednu osobu. Kada ste sve lijepo složili, papir za pečenje zamotajte kao bombončić stavite na pleh i u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva / oko 25 minuta. Ponovite isti postupak još tri puta. Kada je krumpir kuham, ručak je gotov.
Škartoce izvadite iz pećnice i rastvorite, pazite da vas para ne opeče. Svaki škartoc začinite s češnjakom, peršinom i maslinovim uljem. Jelo poslužite na tanjuru u škartocu.
Sastojci
Upute
Osim ribe i povrća za ovo jelo su vam potrebna četiri papira za pečenje i špaga za vezivanje istog.
Povrće očistite i narežite na tanje ploške, začinite solju, paprom i maslinovim uljem. Ribu također.
Na svaki papir za pečenje stavite krumpir, mrkvu, luk, a preko povrća filet oslića kojeg začinite ružmarinom i dodajte malo cherry rajčica. Planirajte da su sastojci za jednom papru za pečenje za jednu osobu. Kada ste sve lijepo složili, papir za pečenje zamotajte kao bombončić stavite na pleh i u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva / oko 25 minuta. Ponovite isti postupak još tri puta. Kada je krumpir kuham, ručak je gotov.
Škartoce izvadite iz pećnice i rastvorite, pazite da vas para ne opeče. Svaki škartoc začinite s češnjakom, peršinom i maslinovim uljem. Jelo poslužite na tanjuru u škartocu.