Još jedno ljetno jelo koje bih mogla jesti svaki dan. Jednostavna priprema, jednostavni sastojci. Idealno kada nemate vremena kuhati ili želite kvalitetan ručak na plaži ili poslu. Uživajte!

Piletinu narežite na trakice ili kockice. Posolite i stavite pržiti na zagrijano suncokretovo ulje, dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Pečenu piletinu izvadite na tanjur.
Tjesteninu skuhajte i procijedite. Dok se piletina i tjestenina hlade, pripremite povrće.
U zdjelu za salatu narežite rajčicu, papriku, krastavac i luk. Dodajte sirovo povrće, povrće nije potrebno kuhati.
Dodaje mi sol, papar, origano, ohlađenu tjesteninu, piletinu, maslinovo ulje i peršin. Sve lijepo promiješajte i poslužite.
Sastojci
Upute
Piletinu narežite na trakice ili kockice. Posolite i stavite pržiti na zagrijano suncokretovo ulje, dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Pečenu piletinu izvadite na tanjur.
Tjesteninu skuhajte i procijedite. Dok se piletina i tjestenina hlade, pripremite povrće.
U zdjelu za salatu narežite rajčicu, papriku, krastavac i luk. Dodajte sirovo povrće, povrće nije potrebno kuhati.
Dodaje mi sol, papar, origano, ohlađenu tjesteninu, piletinu, maslinovo ulje i peršin. Sve lijepo promiješajte i poslužite.