AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Još jedno ljetno jelo koje bih mogla jesti svaki dan. Jednostavna priprema, jednostavni sastojci. Idealno kada nemate vremena kuhati ili želite kvalitetan ručak na plaži ili poslu. Uživajte!

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Piletinu narežite na trakice ili kockice. Posolite i stavite pržiti na zagrijano suncokretovo ulje, dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Pečenu piletinu izvadite na tanjur.

2

Tjesteninu skuhajte i procijedite. Dok se piletina i tjestenina hlade, pripremite povrće.

3

U zdjelu za salatu narežite rajčicu, papriku, krastavac i luk. Dodajte sirovo povrće, povrće nije potrebno kuhati.
Dodaje mi sol, papar, origano, ohlađenu tjesteninu, piletinu, maslinovo ulje i peršin. Sve lijepo promiješajte i poslužite.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Piletinu narežite na trakice ili kockice. Posolite i stavite pržiti na zagrijano suncokretovo ulje, dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Pečenu piletinu izvadite na tanjur.

2

Tjesteninu skuhajte i procijedite. Dok se piletina i tjestenina hlade, pripremite povrće.

3

U zdjelu za salatu narežite rajčicu, papriku, krastavac i luk. Dodajte sirovo povrće, povrće nije potrebno kuhati.
Dodaje mi sol, papar, origano, ohlađenu tjesteninu, piletinu, maslinovo ulje i peršin. Sve lijepo promiješajte i poslužite.

Hladna salata s piletinom i tjesteninom