Mljeveno meso nije nužno bolonjez! Pripremite ovo ukusno jelo na žlicu. Moji dečki obožavaju!
Na maslinovom ulju prepržite mljeveno meso da dobije lijepu boju. Posolite i popaprite. Meso izvadite šupljikavom žlicom iz posude i na istu masnoću dodajte luk i češnjak. Zatim dodajte na kockice narezanu mrkvu i papriku. Sve lijepo promiješajte, posolite i dodajte malo vode ili temeljca.
Kada povrće omekša vratite meso u posudu, dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Posudu poklopite i ostavite da se jelo krčka na laganoj vatri oko 30-tak minuta.
Pred kraj kuhanja u jelo dodajte smrznute njoke i grašak. Ostavite da se kuha par minuta i dodajte peršin. Poslužite i uživajte!
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju prepržite mljeveno meso da dobije lijepu boju. Posolite i popaprite. Meso izvadite šupljikavom žlicom iz posude i na istu masnoću dodajte luk i češnjak. Zatim dodajte na kockice narezanu mrkvu i papriku. Sve lijepo promiješajte, posolite i dodajte malo vode ili temeljca.
Kada povrće omekša vratite meso u posudu, dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Posudu poklopite i ostavite da se jelo krčka na laganoj vatri oko 30-tak minuta.
Pred kraj kuhanja u jelo dodajte smrznute njoke i grašak. Ostavite da se kuha par minuta i dodajte peršin. Poslužite i uživajte!