AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Obožavam šarene tanjure i ljetne boje. Kada nemate mnogo vremena za kuhanje, a želite kvalitetan obrok, ovo je super ideja.

Daje1 porcija
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Mrkvu, tikvicu, krumpir, papriku i luk očistite i narežite na veće komade.

2

Stavite u posudu za pečenje, posolite, popaprite, dodajte maslinovo ulje i stavite peći na 200 stupnjeva / cca 20 minuta. Povremeno promiješajte.

3

Oradu očisite, posolite, popaprite i stavite pržiti na zagrijano suncokretovo ulje. Kada je riba pržena još ju malo posolite, popaprite i začinite sa sitno narezanim češnjakom, ružmarinom, peršinom i maslinovim uljem.

4

Poslužite uz povrće iz pećnice i uživajte u šarenom tanjuru!

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Mrkvu, tikvicu, krumpir, papriku i luk očistite i narežite na veće komade.

2

Stavite u posudu za pečenje, posolite, popaprite, dodajte maslinovo ulje i stavite peći na 200 stupnjeva / cca 20 minuta. Povremeno promiješajte.

3

Oradu očisite, posolite, popaprite i stavite pržiti na zagrijano suncokretovo ulje. Kada je riba pržena još ju malo posolite, popaprite i začinite sa sitno narezanim češnjakom, ružmarinom, peršinom i maslinovim uljem.

4

Poslužite uz povrće iz pećnice i uživajte u šarenom tanjuru!

Orada s povrćem iz pećnice