AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Ako volite pohane tikvice, a ne da vam se stajati za štednjakom i čekati da budu gotove. Evo brzog riješenja. Sve stavite u jednu posudu i zapecite u pećnici.

Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Tikvice naribajte i posolite. Ostavite ih 10-tak minuta da puste vodu. Rukama ih stisnite i bacite vodu.

2

Tikvicama dodajte naribani krumpir, sol, papar, kurkumu, jaja, krušne mrvice, nasjeckani luk i češnjak te na kockice narezanu mozzarellu. Sve dobro promiješajte i izlijte u vatrostalnu posudu koju ste premazali maslinovim uljem.

3

Stavite peći u pećnicu na 180 stupnjeva / cca 40 minuta dok jelo ne poprimi zlatnu bolju. Ohladite i narežite. Uživajte!

4

SAVJET PLUS: Ako želite, uk i češnjak možete prodinstati na maslinovom ulju minutu - dvije i dodati u smjesu.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Tikvice naribajte i posolite. Ostavite ih 10-tak minuta da puste vodu. Rukama ih stisnite i bacite vodu.

2

Tikvicama dodajte naribani krumpir, sol, papar, kurkumu, jaja, krušne mrvice, nasjeckani luk i češnjak te na kockice narezanu mozzarellu. Sve dobro promiješajte i izlijte u vatrostalnu posudu koju ste premazali maslinovim uljem.

3

Stavite peći u pećnicu na 180 stupnjeva / cca 40 minuta dok jelo ne poprimi zlatnu bolju. Ohladite i narežite. Uživajte!

4

SAVJET PLUS: Ako želite, uk i češnjak možete prodinstati na maslinovom ulju minutu - dvije i dodati u smjesu.

Zapečene ribane tikvice s krumpirom i mozzarellom