Ljeti bih mogla živjeti na ovakvim jelima. Tjestenina u kombinaciji s laganim umakom je uvijek puni pogodak. Uživajte!
Stavite odmah kuhati tjesteninu, jer dok se tjestenina skuha, umak je gotov.
Tikvice operite i narežite na male kockice.
Na maslinovo ulje stavite dinstati češnjak. Čim češnjak zamiriše dodajte mu tikvice, posolite i popaprite.
Za vrijeme kuhanja, tikvicama dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina.
Tikvicama dodajte ocijeđenu tjesteninu, peršin i na kockice narezanu mozzarellu. Sve dobro promiješajte i poslužite!
Sastojci
Upute
Stavite odmah kuhati tjesteninu, jer dok se tjestenina skuha, umak je gotov.
Tikvice operite i narežite na male kockice.
Na maslinovo ulje stavite dinstati češnjak. Čim češnjak zamiriše dodajte mu tikvice, posolite i popaprite.
Za vrijeme kuhanja, tikvicama dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina.
Tikvicama dodajte ocijeđenu tjesteninu, peršin i na kockice narezanu mozzarellu. Sve dobro promiješajte i poslužite!