AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ljeti bih mogla živjeti na ovakvim jelima. Tjestenina u kombinaciji s laganim umakom je uvijek puni pogodak. Uživajte!

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja15 minutaUkupno vrijeme20 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Stavite odmah kuhati tjesteninu, jer dok se tjestenina skuha, umak je gotov.

2

Tikvice operite i narežite na male kockice.

3

Na maslinovo ulje stavite dinstati češnjak. Čim češnjak zamiriše dodajte mu tikvice, posolite i popaprite.

4

Za vrijeme kuhanja, tikvicama dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina.

5

Tikvicama dodajte ocijeđenu tjesteninu, peršin i na kockice narezanu mozzarellu. Sve dobro promiješajte i poslužite!

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Stavite odmah kuhati tjesteninu, jer dok se tjestenina skuha, umak je gotov.

2

Tikvice operite i narežite na male kockice.

3

Na maslinovo ulje stavite dinstati češnjak. Čim češnjak zamiriše dodajte mu tikvice, posolite i popaprite.

4

Za vrijeme kuhanja, tikvicama dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina.

5

Tikvicama dodajte ocijeđenu tjesteninu, peršin i na kockice narezanu mozzarellu. Sve dobro promiješajte i poslužite!

Tjestenina s tikvicama i mozzarellom