Jedva sam čekala isprobati
U jednom sam vas postu na društvenim mrežama pitala – kako na zdraviji način zamijeniti vrhnje za kuhanje? Stiglo je puno super ideja i komentara. Izdvajam neke od njih:
ABC sir
Ricotta sir
Zobeno vrhnje
Mascarpone
Grčki jogurt
Slatko vrhnje od Veronike
Indiski oraščići – potopiti indijske oraščiće u vodi i onda ih zajedno dobro izmiksati s malo vode u kojoj su se namakali.
Oduševljenje okusom
Oduševljena sam vašim prijedlozima i zato sam ih htjela isprobati.
Piletina u bijelom umaku s tortelinima je jelo koje je obilježilo moje studentske dane. Jednostavno, brzo, povoljno (dobro, danas možda i nije), sve što jednom studentu treba.
Odlučila sam vrhnje za kuhanje zamijeniti vašim prijedlogom – ricottom i oduševljena sam. Kremasto, puno okusa, moćno.
Hvala vam na inspiraciji.
Bacite oko na recept.