Jedva sam čekala isprobati

U jednom sam vas postu na društvenim mrežama pitala – kako na zdraviji način zamijeniti vrhnje za kuhanje? Stiglo je puno super ideja i komentara. Izdvajam neke od njih:

ABC sir

Ricotta sir

Zobeno vrhnje

Mascarpone

Grčki jogurt

Slatko vrhnje od Veronike

Indiski oraščići – potopiti indijske oraščiće u vodi i onda ih zajedno dobro izmiksati s malo vode u kojoj su se namakali.

Oduševljenje okusom

Oduševljena sam vašim prijedlozima i zato sam ih htjela isprobati.

Piletina u bijelom umaku s tortelinima je jelo koje je obilježilo moje studentske dane. Jednostavno, brzo, povoljno (dobro, danas možda i nije), sve što jednom studentu treba.

Odlučila sam vrhnje za kuhanje zamijeniti vašim prijedlogom – ricottom i oduševljena sam. Kremasto, puno okusa, moćno.

Hvala vam na inspiraciji.

Bacite oko na recept.