AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Jelo koje oduševljava jednostavnošću i okusom. Spoj pršuta i šparoga je fenomenalan. Uživajte u ukusnom maminom ručku, pripremljenom za 20 minuta!

tjestenina sa šparogama i pršutom
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja15 minutaUkupno vrijeme20 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Šparoge operite i prelomite na mjestu gdje prirodno pucaju. Na taj ćete način odvojiti drvenasti dio od mekanog. Nasjeckajte šparoge na manje komade. Ako želite znati više o šparogama pročitajte
TOP 7 trikova sa šparogama .

2

Na maslinovom ulju stavite kratko prepržiti pršut. Kada pršut postane hrskav (pazite da vam ne zagori) izvadite ga na tanjur, a u posudu dodajte narezane šparoge. Kratko ih prodinstajte pa dodajte vrhnje za kuhanje.

3

Vratite pršut u umak, dodajte prethodno skuhanu tjesteninu zajedno s malo vode u kojoj se kuhala. Gotovo jelo pospite svježe nasjeckanim peršinom i parmezanom.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Šparoge operite i prelomite na mjestu gdje prirodno pucaju. Na taj ćete način odvojiti drvenasti dio od mekanog. Nasjeckajte šparoge na manje komade. Ako želite znati više o šparogama pročitajte
TOP 7 trikova sa šparogama .

2

Na maslinovom ulju stavite kratko prepržiti pršut. Kada pršut postane hrskav (pazite da vam ne zagori) izvadite ga na tanjur, a u posudu dodajte narezane šparoge. Kratko ih prodinstajte pa dodajte vrhnje za kuhanje.

3

Vratite pršut u umak, dodajte prethodno skuhanu tjesteninu zajedno s malo vode u kojoj se kuhala. Gotovo jelo pospite svježe nasjeckanim peršinom i parmezanom.

Tjestenina sa šparogama i pršutom