AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Talijanski klasik, koji rado jedemo! Ako želite nešto brzo, carbonara je super izbor, a špageti i panceta top kombinacija.

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Skuhajte špagete i sačuvajte oko 1 dcl vode u kojoj su se kuhali.

2

Na maslinovom ulju stavite dinstati češnja i pancetu. Dodajte im špagete i malo vode u kojoj su se kuhali.

3

Zatim dodajte razmućena jaja, parmezan i vodu u kojoj je tjestenina kuhala. Miješajte da se tjestenina upije sav umak. Gotovu Carbonaru pospite s još malo ribanog parmezana i svježim peršinom.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Skuhajte špagete i sačuvajte oko 1 dcl vode u kojoj su se kuhali.

2

Na maslinovom ulju stavite dinstati češnja i pancetu. Dodajte im špagete i malo vode u kojoj su se kuhali.

3

Zatim dodajte razmućena jaja, parmezan i vodu u kojoj je tjestenina kuhala. Miješajte da se tjestenina upije sav umak. Gotovu Carbonaru pospite s još malo ribanog parmezana i svježim peršinom.

Špageti Carbonara