Talijanski klasik, koji rado jedemo! Ako želite nešto brzo, carbonara je super izbor, a špageti i panceta top kombinacija.
Skuhajte špagete i sačuvajte oko 1 dcl vode u kojoj su se kuhali.
Na maslinovom ulju stavite dinstati češnja i pancetu. Dodajte im špagete i malo vode u kojoj su se kuhali.
Zatim dodajte razmućena jaja, parmezan i vodu u kojoj je tjestenina kuhala. Miješajte da se tjestenina upije sav umak. Gotovu Carbonaru pospite s još malo ribanog parmezana i svježim peršinom.
Sastojci
Upute
Skuhajte špagete i sačuvajte oko 1 dcl vode u kojoj su se kuhali.
Na maslinovom ulju stavite dinstati češnja i pancetu. Dodajte im špagete i malo vode u kojoj su se kuhali.
Zatim dodajte razmućena jaja, parmezan i vodu u kojoj je tjestenina kuhala. Miješajte da se tjestenina upije sav umak. Gotovu Carbonaru pospite s još malo ribanog parmezana i svježim peršinom.