AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Talijanski klasik, koji rado jedemo! Ako želite nešto brzo, carbonara je super izbor, a špageti i panceta top kombinacija.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja20 minutaUkupno vrijeme25 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Skuhajte špagete i sačuvajte oko 1 dcl vode u kojoj su se kuhali.

2

Na maslinovom ulju stavite dinstati češnja i pancetu. Dodajte im špagete i malo vode u kojoj su se kuhali.

3

Zatim dodajte razmućena jaja, parmezan i vodu u kojoj je tjestenina kuhala. Miješajte da se tjestenina upije sav umak. Gotovu Carbonaru pospite s još malo ribanog parmezana i svježim peršinom.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Skuhajte špagete i sačuvajte oko 1 dcl vode u kojoj su se kuhali.

2

Na maslinovom ulju stavite dinstati češnja i pancetu. Dodajte im špagete i malo vode u kojoj su se kuhali.

3

Zatim dodajte razmućena jaja, parmezan i vodu u kojoj je tjestenina kuhala. Miješajte da se tjestenina upije sav umak. Gotovu Carbonaru pospite s još malo ribanog parmezana i svježim peršinom.

Špageti Carbonara