Jelo koje je oduševilo dečke, ali i nas odrasle. Ukusan umak i sočno meso. Ovo je super ručak koji možete pripremiti u većoj količini za dva dana i kombinirati ga s palentom, pire krumpirom ili tjesteninom. Nadam se da ćete uživati kao i mi.
Lungić narežite na fete debljine cca 1,5 cm. Posolite ga i popaprite.
Na maslonovo ulje stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im lungić i dinstajte dok meso ne dobije lijepu boju sa svih strana.
Jelu dodajte pasiranu rajčicu, još malo posolite, popaprite, dodajte žličicu šećera i origano, Kuhajte na laganoj vatri cca 25 minuta.
Dok se umak kuha pripremite prilog. Uz ovo jelo super paše palenta, pire krumpir ili čak tjestenina. Poslužite i uživajte!
Sastojci
Upute
Lungić narežite na fete debljine cca 1,5 cm. Posolite ga i popaprite.
Na maslonovo ulje stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im lungić i dinstajte dok meso ne dobije lijepu boju sa svih strana.
Jelu dodajte pasiranu rajčicu, još malo posolite, popaprite, dodajte žličicu šećera i origano, Kuhajte na laganoj vatri cca 25 minuta.
Dok se umak kuha pripremite prilog. Uz ovo jelo super paše palenta, pire krumpir ili čak tjestenina. Poslužite i uživajte!