Super ideja za brzi ručak ili prilog uz meso. Jednostavni sastojci i priprema. Uživajte u kombinaciji tjestenine, pancete i graška.
Na maslinovom ulju stavite dinstati češnjak i pancetu narezanu na kockice.
Dinstajte dok češnjak i panceta ne zamirišu pa dodajte grašak.
Dodajte malo vode, posolite, poklopite lonac i dinstajte 20-tak minuta dok grašak ne omekša.
Za to vrijeme skuhajte tjesteninu i sačuvajte cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala.
Tjesteninu, vodu i peršin dodajte grašku. Sve lijepo promiješajte i poslužite uz meso po izboru. Nama super paše uz pohano meso.
SAVJET PLUS: Ako koristite vrhnje za kuhanje, možete ga dodati u umak.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati češnjak i pancetu narezanu na kockice.
Dinstajte dok češnjak i panceta ne zamirišu pa dodajte grašak.
Dodajte malo vode, posolite, poklopite lonac i dinstajte 20-tak minuta dok grašak ne omekša.
Za to vrijeme skuhajte tjesteninu i sačuvajte cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala.
Tjesteninu, vodu i peršin dodajte grašku. Sve lijepo promiješajte i poslužite uz meso po izboru. Nama super paše uz pohano meso.
SAVJET PLUS: Ako koristite vrhnje za kuhanje, možete ga dodati u umak.