AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Super ideja za brzi ručak ili prilog uz meso. Jednostavni sastojci i priprema. Uživajte u kombinaciji tjestenine, pancete i graška.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati češnjak i pancetu narezanu na kockice.

2

Dinstajte dok češnjak i panceta ne zamirišu pa dodajte grašak.

3

Dodajte malo vode, posolite, poklopite lonac i dinstajte 20-tak minuta dok grašak ne omekša.

4

Za to vrijeme skuhajte tjesteninu i sačuvajte cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala.

5

Tjesteninu, vodu i peršin dodajte grašku. Sve lijepo promiješajte i poslužite uz meso po izboru. Nama super paše uz pohano meso.

6

SAVJET PLUS: Ako koristite vrhnje za kuhanje, možete ga dodati u umak.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati češnjak i pancetu narezanu na kockice.

2

Dinstajte dok češnjak i panceta ne zamirišu pa dodajte grašak.

3

Dodajte malo vode, posolite, poklopite lonac i dinstajte 20-tak minuta dok grašak ne omekša.

4

Za to vrijeme skuhajte tjesteninu i sačuvajte cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala.

5

Tjesteninu, vodu i peršin dodajte grašku. Sve lijepo promiješajte i poslužite uz meso po izboru. Nama super paše uz pohano meso.

6

SAVJET PLUS: Ako koristite vrhnje za kuhanje, možete ga dodati u umak.

Tjestenina s graškom i pancetom