AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Kremasti umak s tjesteninom i sočna piletina u nesvakidašnjoj kombinaciji sa špinatom i graškom. Isprobajte nešto novo!

Siroki rezanci s piletinom, spinatom i graskom
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju prodinstajte glavicu luka i dodajte na kockice narezana pileća prsa. Posolite i pustite da se dinsta 5 minuta.

2

Dodajte vrhnje za kuhanje i dinstajte još 10-tak minuta. Zatim dodajte grašak i špinat ili blitvu narezanu na trakice. Ako je potrebno dodajte malo vode.

3

U drugoj posudi skuhajte široke rezance. Kuhane rezance dodajte u posudu s piletinom zajedno s 1 dcl vode u kojoj su se rezanci kuhali. Ugasite vatru, sve nježno promiješajte i pospite svježe narezanim peršinom.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju prodinstajte glavicu luka i dodajte na kockice narezana pileća prsa. Posolite i pustite da se dinsta 5 minuta.

2

Dodajte vrhnje za kuhanje i dinstajte još 10-tak minuta. Zatim dodajte grašak i špinat ili blitvu narezanu na trakice. Ako je potrebno dodajte malo vode.

3

U drugoj posudi skuhajte široke rezance. Kuhane rezance dodajte u posudu s piletinom zajedno s 1 dcl vode u kojoj su se rezanci kuhali. Ugasite vatru, sve nježno promiješajte i pospite svježe narezanim peršinom.

Široki rezanci s piletinom, špinatom i graškom