Kremasti umak s tjesteninom i sočna piletina u nesvakidašnjoj kombinaciji sa špinatom i graškom. Isprobajte nešto novo!
Na maslinovom ulju prodinstajte glavicu luka i dodajte na kockice narezana pileća prsa. Posolite i pustite da se dinsta 5 minuta.
Dodajte vrhnje za kuhanje i dinstajte još 10-tak minuta. Zatim dodajte grašak i špinat ili blitvu narezanu na trakice. Ako je potrebno dodajte malo vode.
U drugoj posudi skuhajte široke rezance. Kuhane rezance dodajte u posudu s piletinom zajedno s 1 dcl vode u kojoj su se rezanci kuhali. Ugasite vatru, sve nježno promiješajte i pospite svježe narezanim peršinom.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju prodinstajte glavicu luka i dodajte na kockice narezana pileća prsa. Posolite i pustite da se dinsta 5 minuta.
Dodajte vrhnje za kuhanje i dinstajte još 10-tak minuta. Zatim dodajte grašak i špinat ili blitvu narezanu na trakice. Ako je potrebno dodajte malo vode.
U drugoj posudi skuhajte široke rezance. Kuhane rezance dodajte u posudu s piletinom zajedno s 1 dcl vode u kojoj su se rezanci kuhali. Ugasite vatru, sve nježno promiješajte i pospite svježe narezanim peršinom.