Ukusna salata za koju vam treba samo 35 minuta i četiri posude. Usprkos tome, ovo je super ideja kada trebate brzi ručak ili ručak koji ćete nositi na posao ili izlet. Uživajte u šarenilu!
KUS KUS: Pola šalice kus kusa prelijete sa šalicom kipuće vode. Poklopite i ostavite 10-tak minuta da kus kus upije svu vodu.
MEKSIČKA MJEŠAVINA: Na maslinovom ulju stavite dinstati češnjak, pa mu dodajte meksičku mješavinu, sol i papar. Dinstajte 10-tak minuta dok povrće ne omekša.
LOSOS: Losos začinite sa soli i paprom i stavite ga pržiti na zagrijano suncokretovo ulje. Par minuta sa svake strane.
SALATA: U duboku zdjelu stavite meksičku mješavinu i kus kus. Promiješajte pa dodajte natrgani losos.
Sve začinite maslinovim uljem i pospite peršinom. Uživajte!
Sastojci
Upute
KUS KUS: Pola šalice kus kusa prelijete sa šalicom kipuće vode. Poklopite i ostavite 10-tak minuta da kus kus upije svu vodu.
MEKSIČKA MJEŠAVINA: Na maslinovom ulju stavite dinstati češnjak, pa mu dodajte meksičku mješavinu, sol i papar. Dinstajte 10-tak minuta dok povrće ne omekša.
LOSOS: Losos začinite sa soli i paprom i stavite ga pržiti na zagrijano suncokretovo ulje. Par minuta sa svake strane.
SALATA: U duboku zdjelu stavite meksičku mješavinu i kus kus. Promiješajte pa dodajte natrgani losos.
Sve začinite maslinovim uljem i pospite peršinom. Uživajte!