Jeste li znali da je kus kus najmanja vrsta tjestenine na svijetu? Pripremite ju u kombinaciji s ljetnim povrćem i feta sirom. Ova hranjiva salata dugo će vas držati sitima, uz minimalno kuhanje, a i cijenovno je povoljna! Može li bolje?

Šalicu kus kusa prelijte s dvije šalice vruće vode ili temeljca. Poklopite i ostavite 10 minuta da kus kus upije svu vodu.
Za to vrijeme narežite povrće. Ja sam luk i rajčicu na ploške, a papriku i krastavac na kockice. Dodajte feta sir i crne masline. Kus kus malo pohladite i pomiješajte s povrćem.
Salatu začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem i s malo peršina. Uživajte!
Sastojci
Upute
Šalicu kus kusa prelijte s dvije šalice vruće vode ili temeljca. Poklopite i ostavite 10 minuta da kus kus upije svu vodu.
Za to vrijeme narežite povrće. Ja sam luk i rajčicu na ploške, a papriku i krastavac na kockice. Dodajte feta sir i crne masline. Kus kus malo pohladite i pomiješajte s povrćem.
Salatu začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem i s malo peršina. Uživajte!