AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Ne mogu reći da su moja djeca uživala u ovom jelu, ali pojelo se 🙂 Nama velikima je pasalo. Fini okus tikve i kremasti ječam. Jesen na tanjuru.

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time35 minsTotal Time40 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk. Dodajte mu na kockice narezanu mrkvu i tikvu. Posolite, popaprite i dodajte kurkumu.

2

Dinstajte na laganoj vatri 5-10 minuta, pa zatim dodajte ječam i vodu (ili temeljac ako imate) da prekrije sve sastojke.

3

Kuhajte na laganoj vatri dok ječam ne omekša. Pred kraj kuhanja dodajte kockicu maslaca i peršin i poslužite.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk. Dodajte mu na kockice narezanu mrkvu i tikvu. Posolite, popaprite i dodajte kurkumu.

2

Dinstajte na laganoj vatri 5-10 minuta, pa zatim dodajte ječam i vodu (ili temeljac ako imate) da prekrije sve sastojke.

3

Kuhajte na laganoj vatri dok ječam ne omekša. Pred kraj kuhanja dodajte kockicu maslaca i peršin i poslužite.

Orzoto s hokaido tikvom i mrkvom