Varivo od svega par sastojaka, a puno okusa. Volim kombinaciju slanutka i krumpira u salati, a u ovom receptu vam otkrivam kako ovu kombinaciju možete napraviti u obliku variva. Uživajte.

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk, poriluk i češnjak. Dodajte im na kockice narezan krumpir, sol i prstohvat kurkume.
Dinstajte 5 minuta bez dodavanja vode, pa onda dodajte vodu - onoliko koliko je potrebno da prekrije sve sastojke.
Kada krumpir omekša, jedan dio krumpira zgnječite gnječilicom za pire ili vilicom, dodajte ocijeđeni slanutak i kuhajte još 10-tak minuta.
U kuhano varivo dodajte peršin i poslužite toplo. Uživajte u maminom ručku!
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk, poriluk i češnjak. Dodajte im na kockice narezan krumpir, sol i prstohvat kurkume.
Dinstajte 5 minuta bez dodavanja vode, pa onda dodajte vodu - onoliko koliko je potrebno da prekrije sve sastojke.
Kada krumpir omekša, jedan dio krumpira zgnječite gnječilicom za pire ili vilicom, dodajte ocijeđeni slanutak i kuhajte još 10-tak minuta.
U kuhano varivo dodajte peršin i poslužite toplo. Uživajte u maminom ručku!