AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Iako ga pripremam i na varivo, meni je kelj na lešo, najbolja verzija kelja. Jednostavna priprema, jednostavni okusi kojima češnjak i maslinovo ulje dalju novu dimenziju. Ako niste, svakako pripremite. Odlično se slaže i uz ribu i uz meso.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja20 minutaUkupno vrijeme25 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

U lonac s hladnom i posoljenom vodom stavite kuhati krumpire narezane na kockice. Kada malo krumpiri omekšaju dodajte im kelj, koji ste očistiti i narezali na trakice.

2

Kada kelj omekša, procijedite povrće i odmah ga posolite i popaprite te dodajte sitno nasjeckan češnjak i maslinovo ulje. Sve dobro promiješajte i kuhačom malo zgnječite. Poslužite uz ribu ili meso!

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

U lonac s hladnom i posoljenom vodom stavite kuhati krumpire narezane na kockice. Kada malo krumpiri omekšaju dodajte im kelj, koji ste očistiti i narezali na trakice.

2

Kada kelj omekša, procijedite povrće i odmah ga posolite i popaprite te dodajte sitno nasjeckan češnjak i maslinovo ulje. Sve dobro promiješajte i kuhačom malo zgnječite. Poslužite uz ribu ili meso!

Kelj s krumpirom na lešo