AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ima li jednostavnijeg ručka od onog kada sve namirnice stavite u posudu, a posudu u pećnicu. Dok se ovaj ručak peče, vi ste slobodni, jer pećnica radi umjesto vas. Za manje od sat vremena dobiti ćete fino meso s ukusnim prilogom.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja50 minutaUkupno vrijeme55 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Glavicu kupusa narežite na ploške debljine 2 cm i položite u pleh u kojem ćete ga peći zajedno s mesom. Kupus posolite, popaprite i dodajte mu glavicu luka i na ploške narezanu pancetu.

2

Na kupus stavite šnicle telećeg vrata, koje također posolite i popaprite. Dodajte svinjsku mast (može i obično suncokretovo ulje, ako nemate mast), pleh pokrijte aluminijskom folijom i stavite peći u pećnicu zagrijanu za 190 stupnjeva.

3

Nakon 40 minuta pećenja, maknite foliju da meso dobije lijepu boju. Servirajte ručak i uživajte u njemu sa svojom obitelji.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Glavicu kupusa narežite na ploške debljine 2 cm i položite u pleh u kojem ćete ga peći zajedno s mesom. Kupus posolite, popaprite i dodajte mu glavicu luka i na ploške narezanu pancetu.

2

Na kupus stavite šnicle telećeg vrata, koje također posolite i popaprite. Dodajte svinjsku mast (može i obično suncokretovo ulje, ako nemate mast), pleh pokrijte aluminijskom folijom i stavite peći u pećnicu zagrijanu za 190 stupnjeva.

3

Nakon 40 minuta pećenja, maknite foliju da meso dobije lijepu boju. Servirajte ručak i uživajte u njemu sa svojom obitelji.

Teleći vrat sa svježim kupusom iz pećnice