AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Hladna salata. Idealna za vruće ljetne dane. Gotova dok se tjestenina skuha.

grcka salata
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme10 minutaVrijeme kuhanja10 minutaUkupno vrijeme20 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Tjesteninu skuhajte, ocijedite i ostavite da se hladi, da ne zgrije povrće. Rajčicu i krastavce narežite na ploške i stavite u zdjelu u kojoj ćete raditi salatu.

2

Dodajte okoštene masline i ohlađenu tjesteninu. Salatu začiniti solju, paprom i maslinovim uljem. Nježno promiješajte i dodajte feta sir.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Tjesteninu skuhajte, ocijedite i ostavite da se hladi, da ne zgrije povrće. Rajčicu i krastavce narežite na ploške i stavite u zdjelu u kojoj ćete raditi salatu.

2

Dodajte okoštene masline i ohlađenu tjesteninu. Salatu začiniti solju, paprom i maslinovim uljem. Nježno promiješajte i dodajte feta sir.

Grčka salata