Obožavam ručak napravljen od jednostavnih i lako dostupnih namirnica. Ovo jelo je jednostavno za napraviti i to još bez nereda u kuhinji. Nježan filet oslića i slatkoća poriluka i koromača daju zalogaj punog okusa.
Filete oslića odmrznite te ih marinirajte u maslinovom ulju s malo origana i sušenog ružmarina.
Na zagrijanoj tavi staviti pržiti oslić. Dvije minute sa svake strane će biti dovoljno. Izvadite pržene filete iz tave i u tavu dodajte na ploške narezan proriluk i na kockice narezan koromač. Po potrebi dodajte još malo maslinovog ulja i sve dobro posolite.
Povrće dinstajte 5-10 minuta i poslužite uz filete oslića. Uživajte u brzom ručku.
Sastojci
Upute
Filete oslića odmrznite te ih marinirajte u maslinovom ulju s malo origana i sušenog ružmarina.
Na zagrijanoj tavi staviti pržiti oslić. Dvije minute sa svake strane će biti dovoljno. Izvadite pržene filete iz tave i u tavu dodajte na ploške narezan proriluk i na kockice narezan koromač. Po potrebi dodajte još malo maslinovog ulja i sve dobro posolite.
Povrće dinstajte 5-10 minuta i poslužite uz filete oslića. Uživajte u brzom ručku.