AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Zelene mahune na žlicu - varivo koje miriše na ljeto. Pripremite ovaj ukusan ručak bogat povrćem. Kada sam djecu pitala kako im se sviđa rekli su : "Mamin ručak je najbolji ručak!"

varivo s mahunama
Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time45 minsTotal Time50 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom uju zažutite glavicu luka i dodajte teletinu narezanu na veće kocke. Posolite i popaprite. Pirjajte da teletina dobije boju sa svih strana.

2

Dodajte na kockice narezanu mrkvu, naribani češnjak, mljevenu crvenu papriku i lovorov list. Sve promiješajte, pa dodajte pasiranu rajčicu i malo vode. Kuhajte 20-tak minuta.

3

Dodajte na kockice narezan krumpir i mahune narezane na cca 3 cm. Dodajte još vode kako bi se krumpir i mahune mogle skuhati.

4

Kuhajte još 15-tak minuta da povrće i meso skroz omekša. Poslužite toplo.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom uju zažutite glavicu luka i dodajte teletinu narezanu na veće kocke. Posolite i popaprite. Pirjajte da teletina dobije boju sa svih strana.

2

Dodajte na kockice narezanu mrkvu, naribani češnjak, mljevenu crvenu papriku i lovorov list. Sve promiješajte, pa dodajte pasiranu rajčicu i malo vode. Kuhajte 20-tak minuta.

3

Dodajte na kockice narezan krumpir i mahune narezane na cca 3 cm. Dodajte još vode kako bi se krumpir i mahune mogle skuhati.

4

Kuhajte još 15-tak minuta da povrće i meso skroz omekša. Poslužite toplo.

Varivo s mahunama i teletinom