AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Obožavam šalšu. No, obzirom da dužu pripremu, ne kuham ju često. Zato je ovaj recept super. Pripremite ukusnu šalšu iz pećnice za samo pola sata. Uživajte u okusima i bojama ljeta.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja30 minutaUkupno vrijeme35 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Rajčice operite i prerežite na pola ili na četvrtine. Stavite ih ih varostalnu posudu, posolite, popaprite, dodajte češnjak, šećer, origano, maslinovo ulje i stavite u pećnicu na 180 stupnjeva / 20-tak minuta dok ne omekšaju.

2

Za to vrijeme skuhajte tjesteninu po izboru.

3

Pečene rajčice usitnite vilicom i dodajte im kuhanu tjesteninu zajedno s malo vode u kojoj se kuhala.

4

Sve dobro promiješajte, pospite peršinom i uživajte.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Rajčice operite i prerežite na pola ili na četvrtine. Stavite ih ih varostalnu posudu, posolite, popaprite, dodajte češnjak, šećer, origano, maslinovo ulje i stavite u pećnicu na 180 stupnjeva / 20-tak minuta dok ne omekšaju.

2

Za to vrijeme skuhajte tjesteninu po izboru.

3

Pečene rajčice usitnite vilicom i dodajte im kuhanu tjesteninu zajedno s malo vode u kojoj se kuhala.

4

Sve dobro promiješajte, pospite peršinom i uživajte.

Tjestenina sa šalšom iz pećnice