Ne znam kako vi, ali ja bi piletinu mogla jesti svaki dan! Uz to, djeca je obožavaju. Ovaj recept mi je posebno drag jer miriše na ljeto.

Piletinu popaprite i prelijte umakom od soje. Ne morate ju soliti jer je soja sos sam po sebi slan. Ostavite da se marinira minimalno 2 sata, možda najbolje preko noći.
Na tavi prepržite piletinu da dobije lijepu zlatnu boju sa svih strana te dodajte na trakice narezanu: mrkvu, papriku i tikvicu. Posolite i popaprite. Poklopite tavu i pirjajte na laganoj vatri 20-tak minuta. Ukoliko je potrebno za vrijeme kuhanja dodajte malo vode. Gotovo jelo pospite sa svježe narezanim peršinom i poslužite uz pire krumpir ili sezonsku salatu.
Ingredients
Directions
Piletinu popaprite i prelijte umakom od soje. Ne morate ju soliti jer je soja sos sam po sebi slan. Ostavite da se marinira minimalno 2 sata, možda najbolje preko noći.
Na tavi prepržite piletinu da dobije lijepu zlatnu boju sa svih strana te dodajte na trakice narezanu: mrkvu, papriku i tikvicu. Posolite i popaprite. Poklopite tavu i pirjajte na laganoj vatri 20-tak minuta. Ukoliko je potrebno za vrijeme kuhanja dodajte malo vode. Gotovo jelo pospite sa svježe narezanim peršinom i poslužite uz pire krumpir ili sezonsku salatu.