AutormaminRucak
RatingTežina pripremeSrednje

Meso je mekano i sočno, a umak ukusan prepun povrća.

teleci snicli u umaku od povrca
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja1 hr 10 minutaUkupno vrijeme1 hr 15 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Teleće šnicle istucite batom, posolite i popaprite. Na zagrijanom ulju ih popržite s obje strane. Meso izvadite iz posude na tanjur, a u posudu stavite: luk i poriluk, te ostalo povrće. Povrće posolite te dinstajte 5-10 minuta.

2

Dodajte pasatu od rajčice, češnjak i lovorov list, te vratite meso. Poklopite i na laganoj vatri kuhajte oko sat vremena. Na kraju dodajte peršin i poslužite.

3

SAVJET PLUS: Kao prilog jelu možete poslužiti njoke ili torteline.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Teleće šnicle istucite batom, posolite i popaprite. Na zagrijanom ulju ih popržite s obje strane. Meso izvadite iz posude na tanjur, a u posudu stavite: luk i poriluk, te ostalo povrće. Povrće posolite te dinstajte 5-10 minuta.

2

Dodajte pasatu od rajčice, češnjak i lovorov list, te vratite meso. Poklopite i na laganoj vatri kuhajte oko sat vremena. Na kraju dodajte peršin i poslužite.

3

SAVJET PLUS: Kao prilog jelu možete poslužiti njoke ili torteline.

Teleći šnicli u umaku od povrća