Meso je mekano i sočno, a umak ukusan prepun povrća.
Teleće šnicle istucite batom, posolite i popaprite. Na zagrijanom ulju ih popržite s obje strane. Meso izvadite iz posude na tanjur, a u posudu stavite: luk i poriluk, te ostalo povrće. Povrće posolite te dinstajte 5-10 minuta.
Dodajte pasatu od rajčice, češnjak i lovorov list, te vratite meso. Poklopite i na laganoj vatri kuhajte oko sat vremena. Na kraju dodajte peršin i poslužite.
SAVJET PLUS: Kao prilog jelu možete poslužiti njoke ili torteline.
Sastojci
Upute
Teleće šnicle istucite batom, posolite i popaprite. Na zagrijanom ulju ih popržite s obje strane. Meso izvadite iz posude na tanjur, a u posudu stavite: luk i poriluk, te ostalo povrće. Povrće posolite te dinstajte 5-10 minuta.
Dodajte pasatu od rajčice, češnjak i lovorov list, te vratite meso. Poklopite i na laganoj vatri kuhajte oko sat vremena. Na kraju dodajte peršin i poslužite.
SAVJET PLUS: Kao prilog jelu možete poslužiti njoke ili torteline.