Zeleni bosiljak, bijela mozzarella i crvena rajčica. Ovo jelo okusom i kombinacijom boja podsjeća na Italiju. Uživajte u laganoj i ukusnoj tjestenini.

Na maslinovo ulje stavite češnjak narezan na sitno te ga kratko popržite da zamiriše. Dodajte rajčicu narezanu na četvrtine ili pelate, posolite, popaprite i prijajte oko 10-tak minuta da rajčica pusti svoje sokove.
U umak dodajte mozzarellu narezanu na kockice i skuhanu tjesteninu. Posudu maknite s vatre i dodajte bosiljak, nasjeckani peršin i sve dobro promiješajte.
Sastojci
Upute
Na maslinovo ulje stavite češnjak narezan na sitno te ga kratko popržite da zamiriše. Dodajte rajčicu narezanu na četvrtine ili pelate, posolite, popaprite i prijajte oko 10-tak minuta da rajčica pusti svoje sokove.
U umak dodajte mozzarellu narezanu na kockice i skuhanu tjesteninu. Posudu maknite s vatre i dodajte bosiljak, nasjeckani peršin i sve dobro promiješajte.