AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Zeleni bosiljak, bijela mozzarella i crvena rajčica. Ovo jelo okusom i kombinacijom boja podsjeća na Italiju. Uživajte u laganoj i ukusnoj tjestenini.

Tjestenina s mozzarellom, rajcicom i bosiljkom
Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovo ulje stavite češnjak narezan na sitno te ga kratko popržite da zamiriše. Dodajte rajčicu narezanu na četvrtine ili pelate, posolite, popaprite i prijajte oko 10-tak minuta da rajčica pusti svoje sokove.

2

U umak dodajte mozzarellu narezanu na kockice i skuhanu tjesteninu. Posudu maknite s vatre i dodajte bosiljak, nasjeckani peršin i sve dobro promiješajte.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovo ulje stavite češnjak narezan na sitno te ga kratko popržite da zamiriše. Dodajte rajčicu narezanu na četvrtine ili pelate, posolite, popaprite i prijajte oko 10-tak minuta da rajčica pusti svoje sokove.

2

U umak dodajte mozzarellu narezanu na kockice i skuhanu tjesteninu. Posudu maknite s vatre i dodajte bosiljak, nasjeckani peršin i sve dobro promiješajte.

Tjestenina s mozzarellom, cherry rajčicom i bosiljkom