Ovaj ručak je idealan ako ste u strci s vremenom, kao ja danas i imate doslovno 20 minuta za pripremu ručka.
Stavite zakuhati hladnu vodu sa žlicom soli za špagete. Dok se špageti skuhaju, umak će biti gotov.
Na maslinovom ulju stavite dinstati na sitno nasjeckan češnjak, kada češnjak zamiriše dodajte gambere. Pazite da vam češnjak na zagori.
Ako želite u gambere možete dodati malo bijelog vina. Sve lijepo promiješajte da se gamberi skuhaju, dodajte malo vode u kojoj se kuhaju špageti.
Kuhane špagete procijedite i dodajte gamberima. Ugasite vatru. Dodajte naribani parmezan i gotovo jelo pospite nasjeckanim peršinom. Uživajte u maminom ručku.
Sastojci
Upute
Stavite zakuhati hladnu vodu sa žlicom soli za špagete. Dok se špageti skuhaju, umak će biti gotov.
Na maslinovom ulju stavite dinstati na sitno nasjeckan češnjak, kada češnjak zamiriše dodajte gambere. Pazite da vam češnjak na zagori.
Ako želite u gambere možete dodati malo bijelog vina. Sve lijepo promiješajte da se gamberi skuhaju, dodajte malo vode u kojoj se kuhaju špageti.
Kuhane špagete procijedite i dodajte gamberima. Ugasite vatru. Dodajte naribani parmezan i gotovo jelo pospite nasjeckanim peršinom. Uživajte u maminom ručku.