AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ossobuco bez teleće koljenice. Da, moguće je! Ukusno i sočno pileće meso u finom umaku s prilogom po želji. Ja biram njoke!

pileci ossobuco s njokima
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja50 minutaUkupno vrijeme55 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Meso uvaljajte u brašno i stavite pržiti na maslinovo ulje. Kada meso sa svih strana dobije lijepu boju, izvadite ga van i u posudu ubacite: mrkvu, luk, celer i češnjak koji ste prethodno usitnili u sjeckalici.

2

Sve lijepo promiješajte, posolite i dodajte pasiranu rajčicu. Vratite meso i lijepo protresite posudu da se umak fino rasporedi po mesu.

3

Kuhajte na laganoj vatri cca 45 minuta dok se meso ne počne odvajati od kostiju. Pred kraj kuhanja dodajte peršin.

4

Poslužite uz rižu, palentu, pire krumpir. Ja sam ovaj put izabrala njoke! Uživajte

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Meso uvaljajte u brašno i stavite pržiti na maslinovo ulje. Kada meso sa svih strana dobije lijepu boju, izvadite ga van i u posudu ubacite: mrkvu, luk, celer i češnjak koji ste prethodno usitnili u sjeckalici.

2

Sve lijepo promiješajte, posolite i dodajte pasiranu rajčicu. Vratite meso i lijepo protresite posudu da se umak fino rasporedi po mesu.

3

Kuhajte na laganoj vatri cca 45 minuta dok se meso ne počne odvajati od kostiju. Pred kraj kuhanja dodajte peršin.

4

Poslužite uz rižu, palentu, pire krumpir. Ja sam ovaj put izabrala njoke! Uživajte

Pileći ossobuco s njokima