Ossobuco bez teleće koljenice. Da, moguće je! Ukusno i sočno pileće meso u finom umaku s prilogom po želji. Ja biram njoke!

Meso uvaljajte u brašno i stavite pržiti na maslinovo ulje. Kada meso sa svih strana dobije lijepu boju, izvadite ga van i u posudu ubacite: mrkvu, luk, celer i češnjak koji ste prethodno usitnili u sjeckalici.
Sve lijepo promiješajte, posolite i dodajte pasiranu rajčicu. Vratite meso i lijepo protresite posudu da se umak fino rasporedi po mesu.
Kuhajte na laganoj vatri cca 45 minuta dok se meso ne počne odvajati od kostiju. Pred kraj kuhanja dodajte peršin.
Poslužite uz rižu, palentu, pire krumpir. Ja sam ovaj put izabrala njoke! Uživajte
Sastojci
Upute
Meso uvaljajte u brašno i stavite pržiti na maslinovo ulje. Kada meso sa svih strana dobije lijepu boju, izvadite ga van i u posudu ubacite: mrkvu, luk, celer i češnjak koji ste prethodno usitnili u sjeckalici.
Sve lijepo promiješajte, posolite i dodajte pasiranu rajčicu. Vratite meso i lijepo protresite posudu da se umak fino rasporedi po mesu.
Kuhajte na laganoj vatri cca 45 minuta dok se meso ne počne odvajati od kostiju. Pred kraj kuhanja dodajte peršin.
Poslužite uz rižu, palentu, pire krumpir. Ja sam ovaj put izabrala njoke! Uživajte