Svi volimo ručak iz jednog lonca. Nema puno nereda u kuhinji niti pranja posuđa. Lignje se najčešće prže ili spremaju na žaru, ali ako želite ukusno morsko jelo na žlicu, onda je gulaš od lignji pravi izbor.
Na maslinovom ulju dinstajte luk i poriluk. Kada požute i zamirišu dodajte lignje, koje ste prethodno odmrznuli.
Sve promiješajte i dinstajte da lignje puste svoj sok.
Dodajte pasiranu rajčicu, naribani češnjak i ružmarin. Posolite i popaprite.
Dodajte krumpir narezan na kockice i vodu. Kuhajte na laganoj vatri. Ručak je gotov kada je krumpir skuhan. Pospite svježe narezanim peršinom i poslužite ukusan gulaš svojoj obitelji.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju dinstajte luk i poriluk. Kada požute i zamirišu dodajte lignje, koje ste prethodno odmrznuli.
Sve promiješajte i dinstajte da lignje puste svoj sok.
Dodajte pasiranu rajčicu, naribani češnjak i ružmarin. Posolite i popaprite.
Dodajte krumpir narezan na kockice i vodu. Kuhajte na laganoj vatri. Ručak je gotov kada je krumpir skuhan. Pospite svježe narezanim peršinom i poslužite ukusan gulaš svojoj obitelji.