AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Jednostavno jelo, jednostavni sastojci. Idealan ručak kada ste u žurbi. Moja djeca donedavno nisu voljela zelene rezance (jer su zeleni :)), ali sada su im ukusni. Naravno, ovo jelo možete napraviti i s običnim rezancima, ali ja voooolim što više boja pa zato biram "male zelene".

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time30 minsTotal Time35 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, dodajte mu na kockice narezanu piletinu. Kada piletina omekša i dobije lijepu boju dodajte na ploške narezane šampinjone.

2

Sve dobro posolite i popaprite i kuhajte na laganoj vatri 20-tak minuta.

3

U drugom loncu skuhajte zelenu tjeteninu. Kuhanu tjesteninu zajedno s malo vode u kojoj se kuhala dodajte u posudu s piletinom i šampinjonima. Sve lijepo promiješajte i pospite peršinom.

4

SAVJET PLUS: Ako želite kremastiji umak, kada dinstate piletinu i šampinjone dodajte 1 dcl mlijeka.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, dodajte mu na kockice narezanu piletinu. Kada piletina omekša i dobije lijepu boju dodajte na ploške narezane šampinjone.

2

Sve dobro posolite i popaprite i kuhajte na laganoj vatri 20-tak minuta.

3

U drugom loncu skuhajte zelenu tjeteninu. Kuhanu tjesteninu zajedno s malo vode u kojoj se kuhala dodajte u posudu s piletinom i šampinjonima. Sve lijepo promiješajte i pospite peršinom.

4

SAVJET PLUS: Ako želite kremastiji umak, kada dinstate piletinu i šampinjone dodajte 1 dcl mlijeka.

Zeleni rezanci s piletinom i šampinjonima