AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ručak iz jedne posude, za pola sata, bez mješanja! Zvuči nemoguće, ali nije. Probajte ovaj recept i oduševit ćete se jednostavnošću i okusom.

oslić na bijelo
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

U lonac ulijte maslinovo ulje da prekrije dno. Stavite na ploške narezan krumpir. Na krumpir stavite filete oslića koje ste narezali na manje komade veličine zalogaja. Na oslić stavite luk narezan na ploške, pa opet krumpir, a na krumpir oslić i tako dok ne potrošite sastojke.

2

Oslić i krumpir pospite sitno narezan češnjakom i peršinom. Posolite, stavite lovorov list i ulijte vode tek toliko da prekrije sve sastojke.

3

Tek sada lonac stavite na vatru i kuhajte 20-25 minuta dok tekučina ne ispari. Sastojke ne miješajte. Tu i tamo možete protresti posudu. Dodajte još maslinovog ulja i peršina za kraj i poslužite brzi i ukusan ručak.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

U lonac ulijte maslinovo ulje da prekrije dno. Stavite na ploške narezan krumpir. Na krumpir stavite filete oslića koje ste narezali na manje komade veličine zalogaja. Na oslić stavite luk narezan na ploške, pa opet krumpir, a na krumpir oslić i tako dok ne potrošite sastojke.

2

Oslić i krumpir pospite sitno narezan češnjakom i peršinom. Posolite, stavite lovorov list i ulijte vode tek toliko da prekrije sve sastojke.

3

Tek sada lonac stavite na vatru i kuhajte 20-25 minuta dok tekučina ne ispari. Sastojke ne miješajte. Tu i tamo možete protresti posudu. Dodajte još maslinovog ulja i peršina za kraj i poslužite brzi i ukusan ručak.

Oslić na bijelo