Obožavam jednostavna jela iz jedne posude i iz pećnice. Povrće u ovom receptu možete mjenjati, ovisno o tome što imate u hladnjaku. Uživajte u svakom zalogaju.

Povrće očistite, operite i narežite na komade veličine zalogaja. Lungić i povrće dobro posolite, popaprite i stavite u pleh - lungić u sredini, a povrće sa strane. Dodajte svinjsku mast ili suncokretovo ulje, te grančicu ružmarina.
Stavite peći pokriveno aluminijskom folijom na 200 stupnjeva / cca 45 minuta.
Zatim maknite foliju, promiješajte povrće, a lungić okrenite na drugu stranu i pecite još 15-tak minuta dok povrće i meso ne dobije lijepu boju i to je to 🙂 Dobar tek!
Sastojci
Upute
Povrće očistite, operite i narežite na komade veličine zalogaja. Lungić i povrće dobro posolite, popaprite i stavite u pleh - lungić u sredini, a povrće sa strane. Dodajte svinjsku mast ili suncokretovo ulje, te grančicu ružmarina.
Stavite peći pokriveno aluminijskom folijom na 200 stupnjeva / cca 45 minuta.
Zatim maknite foliju, promiješajte povrće, a lungić okrenite na drugu stranu i pecite još 15-tak minuta dok povrće i meso ne dobije lijepu boju i to je to 🙂 Dobar tek!