AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Obožavam jednostavna jela iz jedne posude i iz pećnice. Povrće u ovom receptu možete mjenjati, ovisno o tome što imate u hladnjaku. Uživajte u svakom zalogaju.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time45 minsTotal Time50 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Povrće očistite, operite i narežite na komade veličine zalogaja. Lungić i povrće dobro posolite, popaprite i stavite u pleh - lungić u sredini, a povrće sa strane. Dodajte svinjsku mast ili suncokretovo ulje, te grančicu ružmarina.

2

Stavite peći pokriveno aluminijskom folijom na 200 stupnjeva / cca 45 minuta.

3

Zatim maknite foliju, promiješajte povrće, a lungić okrenite na drugu stranu i pecite još 15-tak minuta dok povrće i meso ne dobije lijepu boju i to je to 🙂 Dobar tek!

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Povrće očistite, operite i narežite na komade veličine zalogaja. Lungić i povrće dobro posolite, popaprite i stavite u pleh - lungić u sredini, a povrće sa strane. Dodajte svinjsku mast ili suncokretovo ulje, te grančicu ružmarina.

2

Stavite peći pokriveno aluminijskom folijom na 200 stupnjeva / cca 45 minuta.

3

Zatim maknite foliju, promiješajte povrće, a lungić okrenite na drugu stranu i pecite još 15-tak minuta dok povrće i meso ne dobije lijepu boju i to je to 🙂 Dobar tek!

Lungić s povrćem iz pećnice