AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Brzo jelo iz jedne posude koje će vas oduševiti.

lignje s krumpirom iz pećnice
Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time30 minsTotal Time35 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Lignje i krumpir, kojeg ste ogulili i narezali na ploške, posložite u vatrostalnu posudu te ih dobro začinite solju, paprom i maslinovim uljem. Dodajte na ploške narezan luk, češnjak i grančicu ružmarina (može i žličica suhog ružmarina).

2

Jelo stavite u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i pecite poklopljeno folijom 20-tak minuta da lignje puste svoje sokove.

3

Maknite foliju i pecite još 10-tak minuta da krumpir dobije lijepu boju. Jelo pospite svježe nasjeckanim peršinom i poslužite.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Lignje i krumpir, kojeg ste ogulili i narezali na ploške, posložite u vatrostalnu posudu te ih dobro začinite solju, paprom i maslinovim uljem. Dodajte na ploške narezan luk, češnjak i grančicu ružmarina (može i žličica suhog ružmarina).

2

Jelo stavite u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i pecite poklopljeno folijom 20-tak minuta da lignje puste svoje sokove.

3

Maknite foliju i pecite još 10-tak minuta da krumpir dobije lijepu boju. Jelo pospite svježe nasjeckanim peršinom i poslužite.

Lignje s krumpirom iz pečnice