AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Jelo mog djetinjstva. Lešo meso i povrće iz juhe. Jelo iz jedne posude. Jednostavnije ne može. Lagano jelo, prirodni okusi. Juha, glavno jelo i prilog iz jedne posude. TOP!

Daje1 porcija
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja1 hr 30 minutaUkupno vrijeme1 hr 35 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Očistite i narežite povrće. Stavite povrće i meso u lonac i ulijte vodu da prekrije sve sastojke.

2

Stavite kuhati. Kada voda zakuha dodajte sol i maslinovo ulje, smanjite vatru i kuhajte na lagano cca sat - sat i pola.

3

Procijedite juhu i izvadite meso, mrkvu i krumpir.

4

U juhu zakuhajte rezance, a mrkvu i krumpir usitnite vilicom dodajte malo soli i maslinovog ulja i poslužite uz lešo meso iz juhe.

5

Na ovaj način ste dobili juhu, glavno jelo i prilog iz jedne posude. Super, zar ne? 🙂

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Očistite i narežite povrće. Stavite povrće i meso u lonac i ulijte vodu da prekrije sve sastojke.

2

Stavite kuhati. Kada voda zakuha dodajte sol i maslinovo ulje, smanjite vatru i kuhajte na lagano cca sat - sat i pola.

3

Procijedite juhu i izvadite meso, mrkvu i krumpir.

4

U juhu zakuhajte rezance, a mrkvu i krumpir usitnite vilicom dodajte malo soli i maslinovog ulja i poslužite uz lešo meso iz juhe.

5

Na ovaj način ste dobili juhu, glavno jelo i prilog iz jedne posude. Super, zar ne? 🙂

Lešo meso i povrće iz juhe