Jelo mog djetinjstva. Lešo meso i povrće iz juhe. Jelo iz jedne posude. Jednostavnije ne može. Lagano jelo, prirodni okusi. Juha, glavno jelo i prilog iz jedne posude. TOP!
Očistite i narežite povrće. Stavite povrće i meso u lonac i ulijte vodu da prekrije sve sastojke.
Stavite kuhati. Kada voda zakuha dodajte sol i maslinovo ulje, smanjite vatru i kuhajte na lagano cca sat - sat i pola.
Procijedite juhu i izvadite meso, mrkvu i krumpir.
U juhu zakuhajte rezance, a mrkvu i krumpir usitnite vilicom dodajte malo soli i maslinovog ulja i poslužite uz lešo meso iz juhe.
Na ovaj način ste dobili juhu, glavno jelo i prilog iz jedne posude. Super, zar ne? 🙂
Sastojci
Upute
Očistite i narežite povrće. Stavite povrće i meso u lonac i ulijte vodu da prekrije sve sastojke.
Stavite kuhati. Kada voda zakuha dodajte sol i maslinovo ulje, smanjite vatru i kuhajte na lagano cca sat - sat i pola.
Procijedite juhu i izvadite meso, mrkvu i krumpir.
U juhu zakuhajte rezance, a mrkvu i krumpir usitnite vilicom dodajte malo soli i maslinovog ulja i poslužite uz lešo meso iz juhe.
Na ovaj način ste dobili juhu, glavno jelo i prilog iz jedne posude. Super, zar ne? 🙂