AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ma kako zvali ovo povrće, složiti ćete se da je jako ukusno. Ma da, mišljenja oko cvjetače su podijeljena. Nekome je preintezivna, a nekome slatka i ukusna. Ja cvjetaču najviše volim baš na ovaj način. Lešo, jednostavno i bez mnogo filozofije. Super paše kao prilog uz komad mesa. Uživajte!

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Cvjetaču dobro operite i izrežite na manje cvjetove. Stavite ju kuhati u posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekša.

2

Kuhanu cvjetaču procijedite i začinite sa solju, paprom i maslinovim uljem. Poslužite uz komad mesa.

KategorijeTags

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Cvjetaču dobro operite i izrežite na manje cvjetove. Stavite ju kuhati u posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekša.

2

Kuhanu cvjetaču procijedite i začinite sa solju, paprom i maslinovim uljem. Poslužite uz komad mesa.

Lešo karfiol / cvjetača / kaul