AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Meni osobno jedan od dražih recepata Maminog ručka. Malo sastojaka, jednostavna priprema, a okus nevjerojatan. Spoj junetine, mladog luka i češnjaka je pun pogodak. Za prilog možete odabrati bilo koje lešo povrće. Nećete pogriješiti!

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja1 hrUkupno vrijeme1 hr 5 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Juneće šnicle dobro istucite batom. (djeluje terapijski :-)). Posolite ih i popaprite.

2

Na maslinovom ulju stavite dinstati na sitno nasjeckan mladi luk i češnjak. Dodajte šnicle. Kada šnicli dobiju boju sa svih strane, smanjite vatru, dodajte muškatni oraščić i poklopite posudu.

3

Dinstajte dok meso ne omekša. Po potrebi dodajte malo vode.

4

Kada je meso kuhano, pospite ga peršinom i poslužite u lešo prilog po želji. Uživajte!

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Juneće šnicle dobro istucite batom. (djeluje terapijski :-)). Posolite ih i popaprite.

2

Na maslinovom ulju stavite dinstati na sitno nasjeckan mladi luk i češnjak. Dodajte šnicle. Kada šnicli dobiju boju sa svih strane, smanjite vatru, dodajte muškatni oraščić i poklopite posudu.

3

Dinstajte dok meso ne omekša. Po potrebi dodajte malo vode.

4

Kada je meso kuhano, pospite ga peršinom i poslužite u lešo prilog po želji. Uživajte!

Junetina u umaku od mladog luka i češnjaka