Meni osobno jedan od dražih recepata Maminog ručka. Malo sastojaka, jednostavna priprema, a okus nevjerojatan. Spoj junetine, mladog luka i češnjaka je pun pogodak. Za prilog možete odabrati bilo koje lešo povrće. Nećete pogriješiti!
Juneće šnicle dobro istucite batom. (djeluje terapijski :-)). Posolite ih i popaprite.
Na maslinovom ulju stavite dinstati na sitno nasjeckan mladi luk i češnjak. Dodajte šnicle. Kada šnicli dobiju boju sa svih strane, smanjite vatru, dodajte muškatni oraščić i poklopite posudu.
Dinstajte dok meso ne omekša. Po potrebi dodajte malo vode.
Kada je meso kuhano, pospite ga peršinom i poslužite u lešo prilog po želji. Uživajte!
Sastojci
Upute
Juneće šnicle dobro istucite batom. (djeluje terapijski :-)). Posolite ih i popaprite.
Na maslinovom ulju stavite dinstati na sitno nasjeckan mladi luk i češnjak. Dodajte šnicle. Kada šnicli dobiju boju sa svih strane, smanjite vatru, dodajte muškatni oraščić i poklopite posudu.
Dinstajte dok meso ne omekša. Po potrebi dodajte malo vode.
Kada je meso kuhano, pospite ga peršinom i poslužite u lešo prilog po želji. Uživajte!