AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Ovo jelo nije financijski isplativo, ali je definitivno super ako želite pojesti nešto fino za 30 minuta. Jednostavni sastojci, jednostavna priprema, punina okusa. Odlično!

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time25 minsTotal Time30 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im lignje narezane na kolutiće.

2

Dinstajte 5 minuta pa dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Dok se umak kuha, u drugom loncu skuhajte tjesteninu.

3

Skuhanu i ocijeđenu tjesteninu dodajte lignjama i sve dobro promiješajte. Jelo pospite peršinom i uživajte.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im lignje narezane na kolutiće.

2

Dinstajte 5 minuta pa dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Dok se umak kuha, u drugom loncu skuhajte tjesteninu.

3

Skuhanu i ocijeđenu tjesteninu dodajte lignjama i sve dobro promiješajte. Jelo pospite peršinom i uživajte.

Tjestenina s lignjama