AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Ovo jelo nije financijski isplativo, ali je definitivno super ako želite pojesti nešto fino za 30 minuta. Jednostavni sastojci, jednostavna priprema, punina okusa. Odlično!

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im lignje narezane na kolutiće.

2

Dinstajte 5 minuta pa dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Dok se umak kuha, u drugom loncu skuhajte tjesteninu.

3

Skuhanu i ocijeđenu tjesteninu dodajte lignjama i sve dobro promiješajte. Jelo pospite peršinom i uživajte.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im lignje narezane na kolutiće.

2

Dinstajte 5 minuta pa dodajte pasiranu rajčicu i lovorov list. Dok se umak kuha, u drugom loncu skuhajte tjesteninu.

3

Skuhanu i ocijeđenu tjesteninu dodajte lignjama i sve dobro promiješajte. Jelo pospite peršinom i uživajte.

Tjestenina s lignjama