AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Komentar moga muža na ovu juhu bio je: Dobro sam se oženio! Na što sam ja odgovorila - Ne, samo si imao sreće. 🙂 Juha je predivna, puna ukusa, a pećnica odradi većinu posla.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja50 minutaUkupno vrijeme55 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

U posudu za pečenje stavite rajčice i ostalo povrće (osim peršina). Posolite, dodajte šečer, origano i maslinovo ulje.

2

Povrće stavite peći na 200 stupnjeva / cca 45 minuta.

3

Pečeno povrće zajedno sa sokom koje je je pustilo i svježim peršinom usitnite štapnim mikserom. Juhi dodajte cca 1,5 dcl vode i stavite kuhati do vrenja.

4

Kada juha prokuha, ugasite vatru, dodajte malo maslinovog ulja i uživajte u okusima ljeta.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

U posudu za pečenje stavite rajčice i ostalo povrće (osim peršina). Posolite, dodajte šečer, origano i maslinovo ulje.

2

Povrće stavite peći na 200 stupnjeva / cca 45 minuta.

3

Pečeno povrće zajedno sa sokom koje je je pustilo i svježim peršinom usitnite štapnim mikserom. Juhi dodajte cca 1,5 dcl vode i stavite kuhati do vrenja.

4

Kada juha prokuha, ugasite vatru, dodajte malo maslinovog ulja i uživajte u okusima ljeta.

Juha od pečenih rajčica