AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Jesenski gulaš! Jednostavne, lako dostupne manirnice, jednostavna priprema. Uživajte u gulašu od šampinjona i krumpira.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja40 minutaUkupno vrijeme45 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im na četvrtine narezane šampinjone, posolite, promiješajte i dinstajte oko 5 minuta.

2

Zatim u lonac dodajte na kolute narezanu mrkvu, krumpir narezan na kockice, lovorov list, kurkumu i dinstajte još 5 minuta.

3

U lonac ulijte vodu ili temeljac da prekrije sve sastojke i kuhajte 20-tak minuta dok krumpir ne omekša.

4

Ako želite da vam varivo bude gušće, dio krumpira usitnite vilicom, promiješajte i uživajte u jesenskom ručku.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im na četvrtine narezane šampinjone, posolite, promiješajte i dinstajte oko 5 minuta.

2

Zatim u lonac dodajte na kolute narezanu mrkvu, krumpir narezan na kockice, lovorov list, kurkumu i dinstajte još 5 minuta.

3

U lonac ulijte vodu ili temeljac da prekrije sve sastojke i kuhajte 20-tak minuta dok krumpir ne omekša.

4

Ako želite da vam varivo bude gušće, dio krumpira usitnite vilicom, promiješajte i uživajte u jesenskom ručku.

Gulaš od šampinjona i krumpira