Jesenski gulaš! Jednostavne, lako dostupne manirnice, jednostavna priprema. Uživajte u gulašu od šampinjona i krumpira.
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im na četvrtine narezane šampinjone, posolite, promiješajte i dinstajte oko 5 minuta.
Zatim u lonac dodajte na kolute narezanu mrkvu, krumpir narezan na kockice, lovorov list, kurkumu i dinstajte još 5 minuta.
U lonac ulijte vodu ili temeljac da prekrije sve sastojke i kuhajte 20-tak minuta dok krumpir ne omekša.
Ako želite da vam varivo bude gušće, dio krumpira usitnite vilicom, promiješajte i uživajte u jesenskom ručku.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im na četvrtine narezane šampinjone, posolite, promiješajte i dinstajte oko 5 minuta.
Zatim u lonac dodajte na kolute narezanu mrkvu, krumpir narezan na kockice, lovorov list, kurkumu i dinstajte još 5 minuta.
U lonac ulijte vodu ili temeljac da prekrije sve sastojke i kuhajte 20-tak minuta dok krumpir ne omekša.
Ako želite da vam varivo bude gušće, dio krumpira usitnite vilicom, promiješajte i uživajte u jesenskom ručku.