AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Jelo iz jednog lonca. Bez puno nereda u kuhinji. Idealno kada nemate mnogo vremena za kuhanje. Brzo, jednostavno, s malo kalorija i bogato omega - 3 masnim kiselinama.

bakalar na brudet
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja40 minutaUkupno vrijeme45 minuta
1

Očišćeni i sitno nasjeckani luk i poriluk dinstajte na maslinovom ulju dok ne dobiju lijepu boju.

2

Dodajte odmrznuti bakalar izrezan na kockice. Posolite i popaprite. Pustite da se dinsta 5 do 10 minuta, da bakalar pusti svoje sokove.

3

Dodati pasiranu rajčicu, vodu ili temeljac i naribani češnjak. Pustiti da se sve krčka joj 5 minuta.

4

Ogulite krumpir i narežite ga na kocke srednje veličine i dodajte ga u lonac zajedno s ružmarinom.

5

Jelo nemojte miješati kuhačom, da se bakalar ne raspadne, nego s vremena na vrijeme posudu potresite.

6

Jelo je gotovo kada je krumpir skuhan. Na kraju dodajte sitno narezani peršin.

7

SAVJET PLUS: Kada je jelo gotovo, pustite da odstoji 10 minuta prije serviranja. Također zbog velike količine krumpira jelo nemojte podgrijavati, već ga pojedite odmah.

Sastojci

Upute

1

Očišćeni i sitno nasjeckani luk i poriluk dinstajte na maslinovom ulju dok ne dobiju lijepu boju.

2

Dodajte odmrznuti bakalar izrezan na kockice. Posolite i popaprite. Pustite da se dinsta 5 do 10 minuta, da bakalar pusti svoje sokove.

3

Dodati pasiranu rajčicu, vodu ili temeljac i naribani češnjak. Pustiti da se sve krčka joj 5 minuta.

4

Ogulite krumpir i narežite ga na kocke srednje veličine i dodajte ga u lonac zajedno s ružmarinom.

5

Jelo nemojte miješati kuhačom, da se bakalar ne raspadne, nego s vremena na vrijeme posudu potresite.

6

Jelo je gotovo kada je krumpir skuhan. Na kraju dodajte sitno narezani peršin.

7

SAVJET PLUS: Kada je jelo gotovo, pustite da odstoji 10 minuta prije serviranja. Također zbog velike količine krumpira jelo nemojte podgrijavati, već ga pojedite odmah.

Bakalar na budet