Dodajte pred kraj kuhanja
Nisam veliki ljubitelj televizije, niti mogu sjediti satima gledajući filmove, serije, dokumentarce. Uvijek mislim da nešto bolje i ljepše propuštam. Donedavno sam imala samo šest osnovnih programa na TV-u, a danas imam 10 puta više 😊
Pitate se kakve veze ima naribani češnjak i televizija?! Sigurno nikakve, osim što sam veliki ljubitelj 24Kitchen kanala i Jamie Oliver serijala. Gledajući kako ga Jamie jako puno koristi u svojim jelima, naribani češnjak postao je dio gotovo svakog mog ručka (možete to vidjeti i u mojim receptima).
Začinite umake, variva, rižota
U čemu je stvar? Napominjem da je ovaj trik samo za velike ljubitelje češnjaka, ako ga ne volite, jednostavno stisnite X na ovaj članak 😊 ili dajte svom nepcu još jednu šansu,
Prije sam češnjak uvijek dodavala na početku kuhanja, zajedno s lukom i maslinovim uljem. Sada ga sitnim nastavkom na ribežu naribam pred kraj kuhanja. Razlika je ogromna, aroma bogatija, okus češnjaka intenzivniji, a jelo ukusnije. Svakako isprobajte u rižotima, umacima, pa čak i varivima.
