Obožavam ovu kombinaciju kozica i tjestenine. Jednostavno, ukusno i gotovo za manje od 30 minuta. Isprobajte!
U dublju tavu ili lonac ulijte maslinovo ulje i dajte da sitno narezan luk i češnjak. Kada luk i češnjak lijepo pozlate dodajte smrznute repove kozica, koje ste prethodno odmrznuli.
Pustite da kozice puste svoje sokove i da se malo poprže. Tada dodajte pasatu od rajčice. Sve lijepo promiješajte, posolite, popaprite i kuhajte na laganoj vatri 15-tak minuta.
U velikom loncu skuhajte zelene rezance i dodajte ih u umak od kozica. Dolijte 1 dcl tekućine u kojoj su se rezanci kuhali. Nježno sve promiješajte i dodajte na sitno nasjeckan peršin.
Sastojci
Upute
U dublju tavu ili lonac ulijte maslinovo ulje i dajte da sitno narezan luk i češnjak. Kada luk i češnjak lijepo pozlate dodajte smrznute repove kozica, koje ste prethodno odmrznuli.
Pustite da kozice puste svoje sokove i da se malo poprže. Tada dodajte pasatu od rajčice. Sve lijepo promiješajte, posolite, popaprite i kuhajte na laganoj vatri 15-tak minuta.
U velikom loncu skuhajte zelene rezance i dodajte ih u umak od kozica. Dolijte 1 dcl tekućine u kojoj su se rezanci kuhali. Nježno sve promiješajte i dodajte na sitno nasjeckan peršin.