AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Tikvica, grašak, mahune - okusi i plodovi ljeta. Pripremite ih zajedno u jednoj posudi i uživajte u ovom ljetnom varivu.

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time45 minsTotal Time50 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte ima na kockice narezanu mrkvu, krumpir i tikvicu. Posolite, popaprite, dodajte kurkumu i lovorov list i dinstajte 5-10 minuta na laganoj vatri.

2

U lonac dodajte pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.

3

Dodajte grašak i mahune. Mahune narežite na veličinu od 2-3 cm. Kada je povrće pred kraj kuhanja, dodajte tjesteninu i još malo vode.

4

Kada je tjestenina kuhana, varivo je gotovo. Uživajte u okusu ljeta!

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte ima na kockice narezanu mrkvu, krumpir i tikvicu. Posolite, popaprite, dodajte kurkumu i lovorov list i dinstajte 5-10 minuta na laganoj vatri.

2

U lonac dodajte pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.

3

Dodajte grašak i mahune. Mahune narežite na veličinu od 2-3 cm. Kada je povrće pred kraj kuhanja, dodajte tjesteninu i još malo vode.

4

Kada je tjestenina kuhana, varivo je gotovo. Uživajte u okusu ljeta!

Varivo od graška i mahuna