Tikvica, grašak, mahune - okusi i plodovi ljeta. Pripremite ih zajedno u jednoj posudi i uživajte u ovom ljetnom varivu.
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte ima na kockice narezanu mrkvu, krumpir i tikvicu. Posolite, popaprite, dodajte kurkumu i lovorov list i dinstajte 5-10 minuta na laganoj vatri.
U lonac dodajte pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.
Dodajte grašak i mahune. Mahune narežite na veličinu od 2-3 cm. Kada je povrće pred kraj kuhanja, dodajte tjesteninu i još malo vode.
Kada je tjestenina kuhana, varivo je gotovo. Uživajte u okusu ljeta!
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte ima na kockice narezanu mrkvu, krumpir i tikvicu. Posolite, popaprite, dodajte kurkumu i lovorov list i dinstajte 5-10 minuta na laganoj vatri.
U lonac dodajte pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.
Dodajte grašak i mahune. Mahune narežite na veličinu od 2-3 cm. Kada je povrće pred kraj kuhanja, dodajte tjesteninu i još malo vode.
Kada je tjestenina kuhana, varivo je gotovo. Uživajte u okusu ljeta!