AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Tikvica, grašak, mahune - okusi i plodovi ljeta. Pripremite ih zajedno u jednoj posudi i uživajte u ovom ljetnom varivu.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja45 minutaUkupno vrijeme50 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte ima na kockice narezanu mrkvu, krumpir i tikvicu. Posolite, popaprite, dodajte kurkumu i lovorov list i dinstajte 5-10 minuta na laganoj vatri.

2

U lonac dodajte pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.

3

Dodajte grašak i mahune. Mahune narežite na veličinu od 2-3 cm. Kada je povrće pred kraj kuhanja, dodajte tjesteninu i još malo vode.

4

Kada je tjestenina kuhana, varivo je gotovo. Uživajte u okusu ljeta!

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte ima na kockice narezanu mrkvu, krumpir i tikvicu. Posolite, popaprite, dodajte kurkumu i lovorov list i dinstajte 5-10 minuta na laganoj vatri.

2

U lonac dodajte pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.

3

Dodajte grašak i mahune. Mahune narežite na veličinu od 2-3 cm. Kada je povrće pred kraj kuhanja, dodajte tjesteninu i još malo vode.

4

Kada je tjestenina kuhana, varivo je gotovo. Uživajte u okusu ljeta!

Varivo od graška i mahuna