Nisam očekivala, ali ovaj je recept oduševio moje dečke i zato ga dijelim za inspiraciju. Javite dojmove!

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im pileći file narezan na kockice. Dinstajte 5-10 minuta da piletina dobije lijepu boju.
Dodajte pelate rajčice. Usitnite ih kuhačom. Posolite jelo i dodajte žlicu šečera (može i bez).
Kuhajte na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodajte ocijeđeni konzervirani slanutak i peršin.
U umak dodajte kuhanu tjesteninu zajedno s cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala. Promiješajte i uživajte u maminom ručku.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im pileći file narezan na kockice. Dinstajte 5-10 minuta da piletina dobije lijepu boju.
Dodajte pelate rajčice. Usitnite ih kuhačom. Posolite jelo i dodajte žlicu šečera (može i bez).
Kuhajte na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodajte ocijeđeni konzervirani slanutak i peršin.
U umak dodajte kuhanu tjesteninu zajedno s cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala. Promiješajte i uživajte u maminom ručku.