AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Nisam očekivala, ali ovaj je recept oduševio moje dečke i zato ga dijelim za inspiraciju. Javite dojmove!

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja45 minutaUkupno vrijeme50 minuta
Ssstojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im pileći file narezan na kockice. Dinstajte 5-10 minuta da piletina dobije lijepu boju.

2

Dodajte pelate rajčice. Usitnite ih kuhačom. Posolite jelo i dodajte žlicu šečera (može i bez).

3

Kuhajte na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodajte ocijeđeni konzervirani slanutak i peršin.

4

U umak dodajte kuhanu tjesteninu zajedno s cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala. Promiješajte i uživajte u maminom ručku.

Sastojci

Ssstojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak. Dodajte im pileći file narezan na kockice. Dinstajte 5-10 minuta da piletina dobije lijepu boju.

2

Dodajte pelate rajčice. Usitnite ih kuhačom. Posolite jelo i dodajte žlicu šečera (može i bez).

3

Kuhajte na laganoj vatri. Pred kraj kuhanja dodajte ocijeđeni konzervirani slanutak i peršin.

4

U umak dodajte kuhanu tjesteninu zajedno s cca 1 dcl vode u kojoj se kuhala. Promiješajte i uživajte u maminom ručku.

Tjestenina u umaku od piletine, slanutka i rajčice