"Mama, mi ne volimo kelj, ali ova tjestenina ti je fina". Točka.

Kelj kratko prokuhajte u posoljenoj vodi, da "povene". U istoj vodi skuhajte tjesteninu i sačuvajte malo tekućine u kojoj se kuhala.
Blanširanom kelju dodajte češnjak, parmezan, peršin, sol, papar i maslinovo ulje. Sve zajedno usitnite štapnim mikserom.
Pesto promiješajte s tjesteninom, zajedno s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina. Uživajte u brzom i zdravom ručku!
Sastojci
Upute
Kelj kratko prokuhajte u posoljenoj vodi, da "povene". U istoj vodi skuhajte tjesteninu i sačuvajte malo tekućine u kojoj se kuhala.
Blanširanom kelju dodajte češnjak, parmezan, peršin, sol, papar i maslinovo ulje. Sve zajedno usitnite štapnim mikserom.
Pesto promiješajte s tjesteninom, zajedno s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina. Uživajte u brzom i zdravom ručku!