AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

"Mama, mi ne volimo kelj, ali ova tjestenina ti je fina". Točka.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja20 minutaUkupno vrijeme25 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Kelj kratko prokuhajte u posoljenoj vodi, da "povene". U istoj vodi skuhajte tjesteninu i sačuvajte malo tekućine u kojoj se kuhala.

2

Blanširanom kelju dodajte češnjak, parmezan, peršin, sol, papar i maslinovo ulje. Sve zajedno usitnite štapnim mikserom.

3

Pesto promiješajte s tjesteninom, zajedno s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina. Uživajte u brzom i zdravom ručku!

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Kelj kratko prokuhajte u posoljenoj vodi, da "povene". U istoj vodi skuhajte tjesteninu i sačuvajte malo tekućine u kojoj se kuhala.

2

Blanširanom kelju dodajte češnjak, parmezan, peršin, sol, papar i maslinovo ulje. Sve zajedno usitnite štapnim mikserom.

3

Pesto promiješajte s tjesteninom, zajedno s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina. Uživajte u brzom i zdravom ručku!

Tjestenina s pestom od kelja