AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Odlična kombinacija svinjetine s grahom i pasiranom rajčicom. Svinjska lopatica je u ovom umaku sočna, a grah podiže ovo jelo. Isprobajte!

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja50 minutaUkupno vrijeme55 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Svinjsku lopaticu narežite na fete i posolite. Stavite ju dinstati na zagrijano suncokretovo ulje, par minuta sa svake strane dok ne dobije lijepu boju.

2

Meso izvadite i u tavu / lonac dodajte luk i češnjak. Kada zamirišu dodajte mi pasiranu rajčicu, lovorov list i žličicu mljevene slatke paprike. Kuhajte 10-tak minuta pa vratite meso.

3

Kada meso omekša dodajte ocijeđeni grah i kuhajte još 10-tak minuta. Uživajte u maminom ručku.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Svinjsku lopaticu narežite na fete i posolite. Stavite ju dinstati na zagrijano suncokretovo ulje, par minuta sa svake strane dok ne dobije lijepu boju.

2

Meso izvadite i u tavu / lonac dodajte luk i češnjak. Kada zamirišu dodajte mi pasiranu rajčicu, lovorov list i žličicu mljevene slatke paprike. Kuhajte 10-tak minuta pa vratite meso.

3

Kada meso omekša dodajte ocijeđeni grah i kuhajte još 10-tak minuta. Uživajte u maminom ručku.

Svinjska lopatica s grahom u umaku od rajčice