AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Ne znam kako sam se tek sada, četiri godine nakon što sam pokrenula blog, sjetila objaviti ovaj recept. Uživajte u jednostavnosti i ručku iz jedne posude.

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time1 hr 30 minsTotal Time1 hr 35 mins
Sastojci za mamin ručak
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i poriluk. Dodajte im na kockice narezanu junetinu i dobro posolite.

2

Dinstajte 15-tak minuta. Ako je potrebno dodajte malo vode.

3

Dodajte na kockice narezanu mrkvu i krumpir, mljevenu slatku papriku, pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.

4

Posolite, poklopite lonac i kuhajte cca sat vremena na laganoj vatri dok junetina ne omekša.

5

Kada je gulaš kuhan, gnječilicom za pire usitnite jedan dio krumpira i mrkve, dodajte peršin u uživajte u maminom ručku.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i poriluk. Dodajte im na kockice narezanu junetinu i dobro posolite.

2

Dinstajte 15-tak minuta. Ako je potrebno dodajte malo vode.

3

Dodajte na kockice narezanu mrkvu i krumpir, mljevenu slatku papriku, pasiranu rajčicu i vodu da prekrije sve sastojke.

4

Posolite, poklopite lonac i kuhajte cca sat vremena na laganoj vatri dok junetina ne omekša.

5

Kada je gulaš kuhan, gnječilicom za pire usitnite jedan dio krumpira i mrkve, dodajte peršin u uživajte u maminom ručku.

Juneći gulaš