Ovaj sam prilog vidjela u TV emisiji kod Jamie Olivera. On je povrću dodao mlijeko i pretvorio ga u pire, a ja sam ga začinila na mediteranski način. Super paše uz ribu ili meso.

U lonac s hladnom i posoljenom vodom stavi kuhati krumpir.
Kada krumpir omekša, dodaj mu cvjetove brokule i grašak.
Kada je povrće kuhano, procijedi ga i začini sa soli, paprom, češnjakom i maslinovim uljem.
Ovaj prilog možeš gnječilicom pretvoriti u pire. Ja sam povrće samo usitnila kuhačom.
Sastojci
Upute
U lonac s hladnom i posoljenom vodom stavi kuhati krumpir.
Kada krumpir omekša, dodaj mu cvjetove brokule i grašak.
Kada je povrće kuhano, procijedi ga i začini sa soli, paprom, češnjakom i maslinovim uljem.
Ovaj prilog možeš gnječilicom pretvoriti u pire. Ja sam povrće samo usitnila kuhačom.